Pages

*make sure you enable pop-up before using search box*

Monday, March 14

Footage of The Japan Earthquake and Tsunami


A boat fights waves off the coast




Tsunami carrying away large boats and even buildings



Oil refinery ablaze after devastating Japan earthquake, tsunami



...more news from Yahoo

2 comments:

syuhada said...

wiper belakang toyota wish tu masih bergerak, aku rasa macam ada lg pemandu dia kat dalam.. atau, dia dah lari dulu?
dan org yg bawak basikal tu nampak tenang je, tak panik lari selamatkan diri pun? aku pulak yg tlg dia panik...
bangunan depa mungkin dibina based on teknologi tahan gempa tp tidak tsunami kot? the house that was swashed away still looked intact..

Prinzcy Syida said...

aku x rasa dia ada kt dlm tu. mesti dh cabut. rasanya pakcik basikal tu x perasan pn air dh nk smp. selamba ja dia tolak basikal dia.
gempa selalu, tsunami jarang2, tu yg x ada feature tu. mcm kita kt malaysia, x pernah gempa so x ada earthquake proof.