Pages

*make sure you enable pop-up before using search box*

Monday, November 23

Me...Tired


I got a job to set up a blog before school ended. Due to hectic schedule, I can only start once the school holiday began.

So.

Started to work.

Copying some contents.

Publishing.

Studying more contents.

More publishing.

Still more to do.

CHAIYOK!!!!

7 comments:

haida_s_h said...

ini part of the hunting ke?

haida_s_h said...

buat yg macam sk pekan satu tu ke? :P

nizaa said...

blog untuk????

Prinzcy Syida said...

syuhada,

nah, this is a one time job. not a part of the hunting. n x ada kaitan dgn pekan satu.

nizaa,

blog utk hpa dealer. dia nk try online. so aku kena study mcm2, dr produk ke koperasi n mcm2 lg.

aku x pernah tau depa ada jual ais krim!!!

nizaa said...

hpa ada mcm2 produk...radix fried chicken dah penah try?

haida_s_h said...

macamana aku boleh baca 'before school' jadi 'for school'?

sbb tu aku tanya blog utk sekolah ke... :P

lgsg x relevan!

Prinzcy Syida said...

nizaa,

x pernah try. ada skali tu aku p tp depa tgh tutup utk p sembahyg jumaat. so x sempat lg.

syuhada,

memandangkan ini x ada kaitan dgn tulisan buruk aku, aku rasa ang penat sgt kut, pastu baca laju2. tu yg nampak mcm tu.