Pages

*make sure you enable pop-up before using search box*

Wednesday, June 11

Going Camping~~~


I'm going camping tomorrow. Me! Camping! ~~~~

It's not a choice anyway. They're sending all unmarried teachers (women) to the camp site. We may need to tag along with the hiking and all. So sux~~~ I'll be back by Saturday.



glitter-graphics.com

7 comments:

syuhada said...

selamat bercamping cikgu nurul...
jaga 'anak-anak' baik2 ya..

ala... kita dulu pun bercamping jgk.. yg kat gua kelam dan langkawi tu.. masa zaman apa-nama-bdn-beruniform-yg-kita-join-tu-tapi-yg-pasti-smthig-bomba-la kat uitm dulu..

prinzcy said...

it's kadet bomba.

zaman tu lain, p dgn member, pikiaq nak suka2 ja. ni p dgn student. tp ok gak, aku x payah ikut aktiviti sgt. aku bkn peserta, aku fasi. cuma boring la.

pizet77 said...

hehe bgs la ada line gak dlm hutan tu....

prinzcy said...

celcom ngan maxis ja. bkn iklan digi dia masuk utan ka? x ada langsung!

syuhada said...

'ku bersama mu~~~~' bergaung dlm gua... ang ada masuk gua ke? :p

ingat dah... kesatria bomba...

prinzcy said...

x msk gua, utan ja, tu pn digi x ada line. plus, kasut sukan aku lekang (dek kerana terjun paya masa ari first pny trekking), x leh nk join aktiviti aktif (kasut aku ya pz, bkn kasut ang yg aku nk tu)

Mo said...

Hope you had fun on your camping trip!